esmaspäev, 18. aprill 2016

Gluteenivabad kodujuustumuffinid

Originaalretsept on pärit nami-nami kodulehelt, ma kuid tegin retseptis väikseid mugandusi.
Kogusest tuleb 12 muffinit.

Vaja läheb:
  • 400 g kodujuustu
  • 2 suurt muna
  • 50 ml õli
  • 50 g riivitud juustu
  • peotäis hakitud värsket maitserohelist (ma kasutasin tilli ja murulauku)
  • 100 g riisijahu
  • 2 tl küpsetuspulbrit
  • soola
Sega kausis kodujuust ja riivitud juust, munad, õli ja hakitud maitseroheline. Lisa omavahel segatud riisijahu, küpsetuspulber ja sool, sega kergelt läbi.
Tõsta tainas silikoonist muffinivormidesse ning küpseta 200kraadise ahju keskosas umbes 25 minutit, kuni muffinid on kerkinud ja pealt kuldsed. Kõige parem on neid süüa jahtununa. Head isu!


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.